Laatste kans voor Rembrandtpark!

Laatste Dringende Oproep

Aan alle Vrienden van het Rembrandtpark,

Morgen, woensdagavond om half acht, wordt definitief het lot beslist van de 300 bomen in het Rembrandtpark die dreigen te worden gekapt voor een verkeersweg, waar vrijwel geen mens van af heeft geweten. Het stadsdeel is vandaag al begonnen met kappen in het park, bij de Nachtwachtlaan. Dit terwijl wij de keiharde bewijzen op tafel hebben gelegd dat de weg door het park tot een paar maanden geleden door het stadsdeel nooit openbaar bekend is gemaakt!

Raadscommissie 3 van Slotervaart zal aan deze bewijzen haar conclusies aan moeten verbinden. Henk Goettsch zal ongetwijfeld gaan vertellen waarom hij wil doorgaan met dit schadelijke plan. Hij zal zeggen dat er geen beletsel meer is om de bomen te kappen en dat de inspraak goed verlopen is.

De vraag is of de aanwezige Raadscommissieleden dan stand zullen houden. Vorige week hebben leden van SLT, CDA, Groen-Links en D66 immers ten overstaan van een volle publieke tribune gezegd in principe voor uitstel van de bomenkap te zijn, zodat het parksparend alternatief van het Milieucentrum alsnog kan worden onderzocht.

Voor deze allerlaatste keer doen wij een dringend beroep op iedereen die tegen de weg door het park is. Het is heel van groot belang dat u, net als vorige week, door uw aanwezigheid op de publieke tribune laat zien hoe belangrijk het Rembrandtpark voor ons allemaal is.

Het Dagelijks Bestuur van Slotervaart wil heel binnenkort onze geliefde bomen kappen. Met z’n allen moeten we zorgen dat dit niet gebeurt!

Kom dus allemaal, voor deze laatste kans om ons park in al zijn schoonheid te behouden!

Woensdag 9 maart
Plaats: Stadsdeelkantoor Slotervaart (Raadzaal)
Pieter Calandlaan 1
Aanvang vergadering: 19.30 uur

Tuesday, March 8th, 2005 Bomenkap

No comments yet.

Leave a comment

*

Abonneer U!

Search

 

Categorie├źn

Kalender

October 2021
M T W T F S S
« Sep    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Archief