Schoon park

schoon goed aan de waslijn

Samen het Rembrandtpark schoon houden, daar doe je toch aan mee.


Rembrandtparkfestival

logo schoon park = blij parklogo schoon park = blij parklogo schoon park = blij parklogo schoon park = blij park
*SCHOON PARK BLIJ PARK*
Een groot aantal parkvrienden helpt het Rembrandtpark schoonhouden. Het is tenslotte een prachtig stukje natuur. Helaas vinden veel parkbezoekers dat ze hun picknick afval, blikjes, lunchverpakkingen en andere troep hier achter kunnen laten. De gemeente werkt er hard aan om dit park schoon te houden. Maar het is in tijden van bezuinigingen niet mogelijk alles weg te halen.
Wat kun jij doen?
Je kunt een eigen stok aanschaffen en op eigen gelegenheid af en toe een rondje park doen. Het is een rustgevende activiteit en het park is blij dat je het verlost van de troep.
Kom op zaterdagen om 10.30 uur naar de Kinderboerderij. We werken tot 12.00 uur. Daarna drinken we een kop koffie. Tot het voorjaar werken we met begeleiding van het stadsdeel op de eerste zaterdag van de maand, beginnend op 2 november. In het voorjaar pakken we het weer iedere week op. Tijdens de winter blijven de vrijwilligers actief maar niet met slecht weer.
*Laat het weten als je mee wilt helpen om het park schoon te houden: rembrandtparkschoon@gmail.com*
Andere acties
Als je ongeregeldheden ziet in het Rembrandtpark, doe een Melding Openbare Ruimte via de website van uw stadsdeel. De gemeente dient dan op korte termijn het probleem op te pakken. Zie link: https://formulieren.amsterdam.nl/TRIPLEFORMS/LOKETAMSTERDAM/formulier/evAmsterdam/scMORStadsbreed.aspx/fMorIntroStadsbreed
Spreek mensen erop aan als ze troep achterlaten in het park.
Dank je wel lieve parkvriend/ vriendin

*SCHOON PARK BLIJ PARK*

Een aantal parkvrienden helpt het Rembrandtpark schoon te houden. Het is tenslotte een prachtig stukje natuur. Helaas vinden veel parkbezoekers dat ze hun picknickafval, blikjes, lunchverpakkingen en andere troep hier achter kunnen laten. De gemeente werkt er hard aan om het park schoon te houden. Maar het is in tijden van bezuinigingen niet mogelijk alles weg te halen.

Wat kun jij doen?

Je kunt een grijpstok aanschaffen en op eigen gelegenheid af en toe een rondje park doen. Het is een rustgevende activiteit en het park is blij dat je het verlost van de troep.

Je kunt je ook aansluiten bij de appgroep ‘Rembrandtpark Schoon’. Wanneer je zin hebt om gezamenlijk te ‘prikken’ kun je een appje sturen en op die manier een of meer maatjes vinden. Een grijpstok en ring kun je in bruikleen krijgen.

Laat het weten als je in deze appgroep wil: stuur een app naar 06 13 395 912 of mail je naam en 06-nummer naar info@rembrandtpark.org o.v.v. Appgroep Rembrantpark Schoon.

Andere acties

Als je ongeregeldheden ziet in het Rembrandtpark, doe dan een Melding Openbare Ruimte via de website van de gemeente. De gemeente dient dan op korte termijn het probleem op te pakken.

Spreek mensen erop aan als ze troep achterlaten in het park.

Dank je wel, lieve parkvriend en -vriendin!

 

Rembo-Reinigingswezen

Schoon Park Blij Park in beeld.

 

 

 

 

Abonneer U!

Search

 

Categorieën

Kalender

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archief