Informatieavond over voorlopig ontwerp Stadsboerderij Rembrandtpark

Op 12 juli aanstaande presenteert stadsdeel Nieuw-West het voorlopig ontwerp van de Stadsboerderij in het Rembrandtpark. Bijwonen kan in Brasserie Tot Zo! op de Jan Evertsenstraat 747. Vanaf 19:00 uur bent u welkom, de avond begint een kwartier later.

20160525_113733_resized1



De Stadsboerderij


Het idee van de samenvoeging van de Kinderboerderij en de Schooltuinen tot de zgn. Stadsboerderij bestaat al langer. Nu is er een voorlopig ontwerp voor gemaakt. De Kinderboerderij schuift wat op naar het Oosten, de Schooltuinen blijven op hun huidige plaats. Er komen nieuwe gebouwen en ingangen, en er verandert nog veel meer. Ook in het aangrenzende gebied. Wat het project voor de bomen gaat betekenen is nog niet concreet duidelijk. Dat zullen we nauwlettend volgen.

Op de informatieavond kunt u de tekeningen zien, centraal toegelicht door de ontwerper Quirijn Verhoog. Hij zal ook zeker ingaan op uw vragen en opmerkingen. Voor de bezoekers van de avond die de vele informatie eerst willen laten bezinken, bestaat de mogelijkheid om binnen een week erna een brief met ideeën naar het stadsdeel te sturen. Die kunnen dan nog in het voorlopig ontwerp worden meegenomen, als het stadsdeel ze een versterking van het ontwerp vindt.

Maar let op: er komt geen inspraakprocedure over het ontwerp. Het staat het stadsdeel dus geheel vrij om wel of niet iets met uw ideeën te doen.

Twee andere onderwerpen tijdens de informatieavond

In totaal worden er op 12 juli as. drie onderwerpen behandeld. Naast de Stadsboerderij worden ook de volgende onderwerpen behandeld:
veranderingen in het openbaar vervoer in het Westelijk deel van de Jan Evertsenstraat en onderdoorgang A10. U kunt zich aanmelden voor twee van de drie sessies, die ieder drie kwartier zullen duren.

Meer informatie en aanmelding

U vind hier de uitnodiging van de gemeente en de mogelijkheid tot inschrijven.

Thursday, June 30th, 2016 Herinrichting

No comments yet.

Leave a comment

Abonneer U!

Search

 

Categorieën

Kalender

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archief