Honden uitlaten in het Rembrandtpark (vervolg)

Recent is gebleken dat er op dit moment geen enkel hondenbeleid van kracht in ons park. Op 19 maart jl. is het stadsdeelbeleid voor honden namelijk van rechtswege vervallen, en het nieuwe beleid dat de centrale stad in overleg met het stadsdeel moet opstellen is nog niet af. Wanneer wel? Dat is nog niet bekend. Zacht uitgedrukt, vinden we dit alles geen topprestatie van de gemeente…

5438637486_ecfaac181a_b

In de praktijk komt het er op neer dat de afdeling Handhaving in het Rembrandtpark hondenbezitters niet zal bekeuren. Zonder beleid kan er immers niet gehandhaafd worden. Hoe dit in andere parken zal gaan, weten we overigens niet. Het is natuurlijk wel zo prettig als iedereen, mensen met en mensen zonder honden, ook deze lente weer lekker van het park kan genieten. Het lijkt ons logisch dat men gewoon rekening met elkaar blijft houden. We zijn al jaren gewend dat op 1 april het zomerbeleid voor honden ingaat (te vinden op de entreeborden). Misschien een idee om dat nu vrijwillig als leidraad te nemen?

Wij zullen ons in ieder geval inzetten om een goed nieuw hondenbeleid voor het park te krijgen, op basis van het beleid dat nu helaas net is afgeschaft.

Wordt vervolgd, we houden u op de hoogte.

Thursday, March 31st, 2016 Algemeen

1 Comment to Honden uitlaten in het Rembrandtpark (vervolg)

  1. Het is daarom een goed idee lid te worden van de groep Hondenbezitters Rembrandtpark. Een groep die opkomt voor de belangen van de honden en hun bezitters in het Rembrandtpark. Facebook: Hondenbezitters Rembrandtpark

  2. Lidia on April 29th, 2016

Leave a comment

Abonneer U!

Search

 

Categorie├źn

Kalender

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archief