Werk aan het park

Momenteel wordt er in het noordelijk parkdeel hard gewerkt aan wat wordt genoemd Terras en Balkon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het drassige veld wordt opgeknapt voor optimaal gebruik. Ook de aangrenzende bosschage die stond te verdrinken, krijgt een betere afwatering. De werkzaamheden zullen minstens tot juli duren, maar daarna moet het nieuw ingezaaide gras nog de tijd krijgen om goed uit te groeien. Straks is dit deel van het park dè plek om te picknicken, te spelen en te dromen aan het water.

Daar zijn we als VVR heel blij mee, maar de gemeente wil dit terrein ook gebruiken voor festivals. En hoe zit het dan met onze dromen of worden dit dan nachtmerries?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wednesday, March 18th, 2015 Bomenkap, Herinrichting

1 Comment to Werk aan het park

  1. Where can we sign a petition anti-park-festivals? I totally agree that it is absolutely INSANE that the municipality allows OUR green areas that are supposed to be an oasis of calm and nature where we can retreat at the end of a hectic week into a PROFITEERING scheme – I’m sure that most money from these festivals does NOT go to the gemeente but to the private firms that organize such festivals (and perhaps secretly to the city officials that allow this to happen) – I want to go and protest on the street against the festivaliseering of our parks! Let’s join forces and let our voices be heard! Raluca

  2. Raluca Vescan on March 18th, 2015

Leave a comment

Abonneer U!

Search

 

Categorieën

Kalender

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Archief