Milja legt haar bestuurstaak stil

Na heel lang wikken en wegen heeft Milja er toe moeten besluiten haar taken binnen het bestuur van de Vereniging Vrienden Rembrandtpark stil te moeten leggen.

Na het plotselinge overlijden van haar echtgenoot ging Milja het behartigen van het park steeds meer als een ongewilde ballast ervaren in haar stappen om voor zichzelf een nieuwe levensweg uit te zetten.

Op het laatste Rembrandtparkfestival heeft portefeuillehouder Ronald Mauer bij zijn speech Milja nog in het zonnetje gezet, een attentie aangeboden en bedankt voor alles wat zij voor het park heeft gedaan in de achterliggende jaren.

De andere bestuursleden betreuren de beslissing van Milja, maar we hebben volledig begrip voor deze beslissing. Milja laat echter binnen het bestuur wel een flink gat vallen. Daarom willen we langs deze weg, ook namens Milja, een dringende oproep doen om het bestuur te komen versterken. We verwachten niet dat een aanmelder meteen de taken van Milja zal overnemen. Maar als we alles wat in en met het park speelt over meer schouders kunnen verdelen, zal dat voor het huidige bestuur al een hele verademing betekenen.

Dus aarzel niet, maar meld u aan. Denk niet een ander zal ’t wel doen, want dan zitten we straks met lege handen en daar wordt het park zeker niet beter van.

U kunt reageren naar info@rembrandtpark.org

Het bestuur van de VVR,
Teun van Dijk, Yvonne Klaassen en Vincent de Jong

Monday, October 23rd, 2017 Algemeen

3 Comments to Milja legt haar bestuurstaak stil

  1. Dank je Milja voor al die jaren van grote betrokkenheid. Ik wens je veel geluk. Vele groetjes en een dikke kus

  2. winnie fronczek on October 23rd, 2017
  3. Veel sterkte Milja! Hopelijk kan je wel genieten als je in het mooie Rembrandtpark wandelt. Liefs. Gaby.

  4. Gaby van Meerwijk on October 24th, 2017
  5. Dat is een groot verlies voor de VVR, waar je jarenlang de spil van bent geweest, Milja, en zeker ook voor het Rembrandtpark zelf. Misschien dat je later nog eens – wanneer je hopelijk weer naar je zin bent ‘ingericht’ – terug kunt keren naar dat wat toch een soort van levenswerk voor je is geweest. Daar zullen al die van nu je dan vast heel dankbaar voor zijn!

  6. Moana Hilfman on October 24th, 2017

Leave a comment

Abonneer U!

Search

 

Categorieën

Kalender

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Archief